Overzicht workshops en opleidingen.

Workshops

De workshops helpen je om stukjes (aspecten) van jezelf te onderzoeken. Zo verkrijg je meer zelfinzicht, maak je meer contact met je innerlijke zijn en leg je de basis voor nieuwe mogelijkheden. De workshops zijn zowel één-op-één als in een kleine groep te volgen. Je kunt kiezen uit deze workshops:

De data en prijzen van de workshops vind je in de agenda. Direct naar contact/ aanmelden.

Opleidingen

Als professional is het heel interessant om de opstellingen aan je begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden toe te voegen. Door samen met je cliënt deze diepere laag aan te boren zijn jullie in staat in korte tijd grote stappen te zetten. Na het volgen van de basisopleiding heb je de keuze om één of meerdere masterclasses te volgen. Tijdens de masterclasses gaan we dieper in op een specifiek onderwerp, zo ontdek je nog beter wat jouw eigen begeleidingsstijl is.

Ook als je graag verder wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling ben je van harte welkom. Loskomen van dat wat je belemmert geeft je de vrijheid om nieuwe keuzes te maken en positieve energie in je leven toe te laten. Niet langer dragen wat van jou is geeft ruimte. De opleiding helpt je om de oorzaken en invloeden van patronen te ontdekken en te helen. Heb je behoefte aan meer inzicht en antwoorden? Kies dan voor één of meerdere masterclasses.

Methode Bert Hellinger (familieopstellingen en organisatieopstellingen)

  • Basisopleiding Familieopstellingen begeleiden
  • Masterclass Genogrammen tekenen
  • Masterclass Tafelopstellingen
  • Masterclass Structuuropstellingen
  • Masterclass Systemisch Coachen
  • Masterclass Organisatieopstellingen

Methode Franz Ruppert (verlangenopstellingen en traumaverwerking)

  • Basisopleiding Verlangenopstellingen
  • Masterclass De kracht van mijn gezonde deel

De data en prijzen van de opleidingen en masterclasses vind je in de agenda. Direct naar contact/ aanmelden.

Supervisie

Je werkt als professional en hebt behoefte aan 'sparren'. Ik kijk graag met jou naar je begeleidingsstijl. Je wordt je bewuster van de keuzes die je maakt in je begeleiding. Wel of niet doorvragen. Projectie, overdracht en tegenoverdracht. Samen zetten we de puntjes weer op de 'i'.

  • Supervisie

De data en prijzen van de opleidingen en masterclasses vind je in de agenda. Direct naar contact/ aanmelden.

top