Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Opstellingen kan je doen met al je vragen en verlangens als uitgangspunt. Onderwerpen kunnen liggen in de persoonlijke- en in de werksfeer.

Zet een stap die nu bij je past.

De opstellingen helpen je om het onderbewuste zichtbaar te maken. Het is niet nodig om je vraag al helemaal helder te formuleren, het belangrijkste is dat je voelt dat je een vraag of thema hebt. Ik help je om je vraag helder te verwoorden.

Bij een Familieopstelling onderzoeken we de invloed van jouw familie en familiepatronen op jou en de relaties die je hebt met je familieleden. Tijdens de opstelling zal je ontdekken hoe je losser kunt komen van eventuele negatieve invloeden.

Bij een Organisatieopstelling onderzoeken we de invloed van patronen binnen en buiten de organisatie op het functioneren van de organisatie en de werknemers. Tijdens de opstelling zal je ontdekken hoe je losser kunt komen van eventuele negatieve invloeden.

Bij een Verlangenopstelling onderzoeken we jouw verlangen, dat wat jij wilt bereiken. Tijdens de opstelling zal je ontdekken welke stappen je kunt zetten om jouw verlangen te realiseren.

Thema dat je kan opstellen

Vrijwel alles is op te stellen. Sinds 2010 werk ik met opstellingen en nog nooit werd er een vraag gesteld die niet op te stellen was. De vraag kan worden onderzocht zolang deze over jou gaat of over iets of iemand waar je een relatie mee hebt.

We hebben bijvoorbeeld gewerkt met:

  • Wat is er aan de hand in de relatie die ik heb met ...?
  • Ik wil graag weer in contact komen met mijn gevoel.
  • Ik heb moeite met het vinden van een leuke baan/ het houden van een baan.
  • Waar komen mijn lichamelijke klachten vandaan?
  • Hoe komt het dat ik steeds een partner uitzoek die...?

Opstelling Individueel

Dit is een prima keuze als je graag een opstelling wilt doen, maar niet in een groep. De afspraak duurt één tot anderhalf uur.

OpstellingenDag

We werken in een groep. Met als voordeel een groot gevoel van saamhorigheid, veiligheid en onderlinge betrokkenheid. In die omgeving kunnen we persoonlijke onderwerpen onderzoeken.

OpstellingenDag voor hoogbegaafden

Tijdens deze dagen zijn alle deelnemers hoogbegaafd of hebben een direct link met hoogbegaafdheid. Waar je door de samenleving vaak vreemd wordt aangekeken, word je hier herkend. Hier ben je niet vreemd, anders, onhandig of .... Dat biedt een veilige omgeving, een omgeving waarin je kunt benoemen hoe je je in de buitenwereld vaak eenzaam, alleen, onbegrepen, dom, .... voelt. 

De diepgang tijdens deze dagen is groot. Doordat veel hoogbegaafden ook hooggevoelig zijn is er veel informatie beschikbaar tijdens de opstellingen. Er kunnen grote en mooie stappen gezet worden in een omgeving die ondersteunend werkt.

Deelnemen aan een OpstellingenDag zonder eigen vraag (de representant)

Door als representant in een opstelling te staan leer en voel je mee met de vraagsteller. Je bent op deze plek uitgenodigd door de vraagsteller, op basis van een onbewust weten. De 'rol' is je op het lijf geschreven. Het is een reactie die we vaak horen van deelnemers aan opstellingen. Hoe kon de vraagsteller dit weten? Grijp je kans en leer en voel mee. Zet stappen in je persoonlijke ontwikkeling en groei. Zonder dat je daarbij meteen veel over jezelf hoeft te vertellen.

Resultaat

Je hebt inzicht gekregen in patronen en stappen gezet om hieruit te komen. Je bent op weg naar meer autonomie, meer in je eigen kracht staan, vrijer zijn en voelen. Je bent op weg om je verlangen, je doel te bereiken.

Na de opstelling hebben de nieuwe inzichten en stappen die je hebt gezet tijd nodig om te 'zakken' en te integreren. Gun jezelf die tijd. Forceer jezelf niet. Vind je een situatie lastig en heb je daar in de opstelling aan gewerkt? Dan kan het fijn zijn om jezelf even niet in die situatie te brengen. Voel wat bij jou past en hoe je daarmee om wilt gaan. Wil je dat graag met me overleggen dan kan dat natuurlijk, tijdens de dag maar ook erna.

Door je aan te melden werk je aan je eigen kracht en autonomie.

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007