Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Graag een opstelling, maar niet in een groep.

We werken één-op-één. Ik raad het af om iemand mee te nemen. Zelfs al sta je daar helemaal achter en voelt het goed, de ervaring leert dat het toch storend kan werken. Onbewust houden heel veel mensen toch rekening met de ander.

Je kunt vrijwel alles gebruiken om een opstelling mee te doen. Zelf werk ik het liefste met:

  • poppetjes (zie foto),
  • placemats of
  • plaatsmarkeringen van papier (waarop je aantekeningen kunt schrijven).

Het verloop van de afspraak

De afspraak duurt één tot anderhalf uur. We beginnen met een kort gesprek over de feitelijkheden rondom je vraag. Waarna je je vraag benoemt. Dan kiezen we voor poppetjes, placemats of plaatsmarkeringen. Je gaat dan één voor één de betrokken personen, begrippen of omstandigheden een plek geven in de ruimte. Dan komen al de eerste inzichten en kan je verder met je onderzoek. Ik begeleid je waar nodig en help om alle inzichten te integreren.

Kijk in de agenda voor mijn werktijden en tarief. Direct aanmelden kan door een mail te sturen of even te bellen.

Resultaat; (her)ontdek je eigen kracht en autonomie.

Je hebt inzicht gekregen in patronen en stappen gezet om hieruit te komen. Je bent op weg naar meer autonomie, meer in je eigen kracht staan, vrijer zijn en voelen. Je bent op weg om je verlangen, je doel te bereiken.

Na de opstelling hebben de nieuwe inzichten en stappen die je hebt gezet tijd nodig om te 'zakken' en te integreren. Gun jezelf die tijd. Forceer jezelf niet. Vind je een situatie lastig en heb je daar in de opstelling aan gewerkt? Dan kan het fijn zijn om jezelf even niet in die situatie te brengen. Voel wat bij jou past en hoe je daarmee om wilt gaan. Wil je dat graag met me overleggen dan kan dat natuurlijk, tijdens en na de opstelling.

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007