Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Graag een opstelling, maar niet in een groep.

We werken één-op-één of in een kleine setting. Je kunt alleen komen of in overleg iemand meenemen, bijvoorbeeld je partner, vader, moeder, zoon, dochter of iemand anders die dicht bij je staat.

Je kunt vrijwel alles gebruiken om een opstelling mee te doen. Zelf werk ik meestal met:

  • poppetjes (zie foto),
  • placemats of
  • plaatsmarkeringen van papier (waarop je aantekeningen kunt schrijven).

Het verloop van de afspraak

De afspraak duurt één tot anderhalf uur. We beginnen met een kort gesprek over de feitelijkheden rondom je vraag. Waarna je je vraag benoemt. Dan kiezen we voor poppetjes, placemats of plaatsmarkeringen. Je gaat dan één voor één de betrokken personen, begrippen of omstandigheden een plek geven in de ruimte. Dan komen al de eerste inzichten en kan je verder met je onderzoek. Ik begeleid je waar nodig en help om alle inzichten te integreren.

Kijk in de agenda voor mijn werktijden en tarief. Direct aanmelden kan door een mail te sturen of even te bellen.

Resultaat; (her)ontdek je eigen kracht en autonomie.

Al tijdens de opstelling komt er een besef dat je van binnenuit verandert. Na de opstelling merk je dat er heel veel is gebeurd. Je kan je moe voelen en behoefte hebben aan een moment voor jezelf.

Eerdere vraagstellers geven aan dat ze zich sterker voelen, minder twijfelen, beter voelen wat er in hun lijf gebeurt, dat ze een voorheen moeilijke situatie nu beter overzien en weten wat te doen. Relaties veranderen, blokkades en belemmeringen verzachten of verdwijnen, keuzes die werden uitgesteld worden nu gemaakt.

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007