Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Een andere manier van kijken geeft inzicht.

Opstellingen geven inzicht in (onbewuste) patronen. Deze patronen kunnen tussen jou en een ander bestaan, maar ook in jezelf aanwezig zijn. Ben je in een vicieuze cirkel terecht gekomen, haal je je doel steeds net niet, wil je weten waarom je reageert zoals je doet of heb je bijvoorbeeld een relatie die stroef verloopt? Doe dan een opstelling. Je kunt vragen stellen over privé en werksituaties, opvoedvragen en vragen rondom onderwijs.

Genogram tekenen

Een Genogram lijkt in opzet erg op een Stamboom. Het Genogram is uitgebreider en bevat ook feitelijke informatie over relaties, woonplaats, gezondheid en andere feiten die bij je vraag betrokken zijn.

Lees meer

Opstelling individueel

Als je liever aan de slag gaat, zonder dat daar andere mensen bij aanwezig zijn.

We beginnen met een kort gesprek over de feitelijkheden rondom je vraag. Waarna je je vraag benoemt. Dan kiezen we voor poppetjes of placemats als plaatsmarkeringen. Je gaat dan één voor één de betrokken personen, begrippen of omstandigheden een plek geven in de ruimte. Dan komen al de eerste inzichten en kan je verder met je onderzoek. Ik begeleid je waar nodig en help je om alle inzichten te integreren.

Lees meer

Opstelling met het gezin

Als iemand in je gezin uit balans is, dan werkt dat door naar alle gezinsleden. Het kan fijn zijn om die onbalans gezamenlijk te onderzoeken. Als gezin kan je je aanmelden voor een individuele opstelling of een opstelling in groepsverband. Soms zijn er ook dagen waarop alleen gezinnen komen, in dat geval staat dat genoemd bij de datum in de agenda.

Lees meer

Opstelling onderwijsvragen

Ook over school en onderwijs kunnen er vragen zijn. Als ouder mag je een opstelling doen voor je zoon of dochter. Afhankelijk van de leeftijd en de situatie is het fijn om je zoon of dochter daarbij aanwezig te laten zijn. De opstellingen kunnen inzicht geven in oorzaak, gevolg en oplossing.

Lees meer

Opstelling in groepsverband

Als je het fijn vindt om input en inzichten te krijgen van representanten.

De groep zit in een kring en een aantal van de aanwezigen wil graag een eigen vraag of thema onderzoeken. De representanten zijn er vandaag om mee te voelen en mee te leren met degenen die een eigen vraag opstellen. Het is iedere keer weer bijzonder om te ervaren hoe goed de representanten kunnen weergeven wat er speelt rondom de gestelde vraag. Door de veilige sfeer ontstaat al snel een groot gevoel van verbinding en samen zijn. Dit is ondersteunend aan alle aanwezigen.

Lees meer

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007